Poslední výhry

 všechny příspěvky

VYZKOUŠEJ SI NOVINKY OD TECH4BET

Aby byla nabídka her na 69GAMES stále lákavější, přinášíme vám dnes další dva kousky z produkce společnosti Tech4Bet. Pevně věříme, že se vám s výběrem i tentokrát trefíme do noty. Dost už ale řečí. Pojďme se teď společně podívat na co se v nových hrách můžete těšit.

Lucky Joker 50

Hned šest válců ve čtyřech řadách, které vám nabídnou úžasných padesát výherní linií! To je v číslech první novinka s názvem Lucky Joker 50. Jak je u společnosti Tech4Bet dobrým zvykem, po grafické stránce není hře co vytknout, spíše naopak. Vezmeme li v potaz, že je hlavním tématem oblíbené ovoce, kterému zdárně sekunduje typický joker, dá se očekávat, že oblíbenost téhle novinky poroste velmi rychle. Největší pecku jsme si ale záměrně nechali nakonec a tou je bonusová hra. Ta startuje ve chvíli kdy se vám na obrazovce zastaví alespoň tři symboly SCATTER! Co se stane pak se už můžete na vlastní kůži přesvědčit zde.

Lumberjack 2

Co se týká novinky číslo dvě, pak o jejím úspěchu u vás prakticky nepochybujeme. Její předchůdce si totiž již svou neoddiskutovatelnou přízeň zajistil dávno. Lumberjack 2 ovšem přichází s novinkou, která se vám rozhodně bude líbit. Každá výherní linie, kterou se vám podaří chytit totiž po připsání výhry zmizí a na její místo dopadnou symboly ze slotů nad ní. To se opakuje až do chvíle, kdy se po dopadu nových slotů žádná výherní kombinace neobjeví. I ve dvojce pak nechybí symboly WILD a super zábavná bonusovka. Jak se říká, kdo dřív přijde, ten dřív bere. Tedy račte vstoupit.

Užíjte si hry a my vám tradičně přejeme spoustu skvělé zábavy!

Vaše online casino 69GAMES!