Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nový dodavatel her: Wazdan

Na 69GAMES vítáme nového dodavatele her – Wazdan!

Spolu s ním spouštíme 10 nových her, na kterých si můžete vytočit až 100 FS.

Jak freespiny získáte?

Stačí během 10. 07. 2024 splnit následující podmínky akce a celkem 100 FS je vašich:

A co za novinky z dílny Wazdan spouštíme? Pojďme si je představit:

 

9 COINS™

Hra ma 9 nezávislých válců na mřížce 3×3. V této hře nejsou žádné běžné symboly a výhry lze získat pouze v bonusové hře. Padnuti 3 bonusových symbolu na prostřední řadě válců aktivuje Bonus Game. Všechny bonusové symboly platí pouze v bonusové hře. Na začátku bonusové hry jsou uděleny 3 Respiny. Každý nový bonusový symbol resetuje počet respinů na 3. Pokud získáte všech 9 symbolu Bonus jakéhokoli typu, získáte GRAND Jackpot ve výši 500x herní sazky.

9 COINS™ nabízí hned několik speciálních funkcí, takže se máte na co těšit. Mezi první se řadí CASH INFINITY SYMBOL: Tyto symboly se mohou náhodně objevit v základní hře a zůstat na válcích, dokud se nespustí Hold the Jackpot Bonus Game. Symboly Cash Infinity udělují výhry v rozmezí od 5x-10x herní sazky, které lze vyhrát pouze v Bonus Game. Pokud se v prostřední radě válců objeví symbol Cash Infinity, zvýší se vaše šance na aktivaci Hold the Jackpot Bonus Game. HOLD THE JACKPOT BONUS GAME: Během Bonus Game se všechny symboly Bonus drží na válcích. Na začátku Bonus Game jsou uděleny 3 Respiny a každý nový symbol Bonus resetuje počet Respinu na 3. Bonus Game pokračuje, dokud neskončí Respiny nebo dokud se na všech válcích neobjeví symboly Bonus. Za symboly Cash získáte výhry v rozmezí 1x-5x herní sazky. Během Bonus Game se mohou náhodně objevit symboly MINI, MINOR a MAJOR Jackpot a udělit odpovídající Jackpot. Během Bonus Game lze vyhrát více Jackpotu stejného typu. Symbol Collector shromažďuje všechny hodnoty symbolu Cash a Cash Infinity a náhodně je násobí 1-9x. Symbol Mystery se může proměnit v jakýkoliv jiný symbol Bonus, kromě symbolu Cash Infinity. Symbol Jackpot Mystery se může změnit pouze na symboly MINI, MINOR a MAJOR Jackpot. Symboly Mystery a Jackpot Mystery se na konci Bonus Game otevírají jeden po druhém. Po skončeni Bonus Game je vyplacena výhra za součet hodnot symbolu Bonus, včetně MINI, MINOR a MAJOR Jackpots, pokud nevyhrajete GRAND Jackpot. Symboly Bonus se vyplácejí pouze na konci Bonus Game. Pokud získate všech 9 symbolu Bonus jakéhokoli typu, získate GRAND Jackpot ve výši 500x herní sazky.

Signature Wazdanu je Volatility Level neboli odchylka od průměru. Ta určuje to, jak často a jak vysoké výhry můžete získat při hraní hry. Kromě míry výplaty určuje také míru rizika. Malá volatilita znamená menší výhry častěji, a naopak vysoká volatilita větší výhry méně často. Volatility Level je režim, který si může každý hráč nastavit, přičemž volba režimu volatility nemá vliv na výherní podíl.

 

BLACK HAWK DELUXE

Black Hawk Deluxe je pořádně napínavá a dobrodružná slotovka! Čeká vás temný hrad s pokladem, kostlivci a černý jestřáb.

Z technického hlediska se jedná o hru se 4 válci, 3 řadami a 54 pevnými výherními liniemi. Hra má 9 běžných symbolů a WILD symbol. WILD symbol nahrazuje všechny symboly, ale není možné získat výhru za 3 WILD symboly. Všechny výhry jsou vypláceny za kombinace stejného symbolu na aktivní výherní linii zleva doprava na sousedních válcích. Vyplacena je pouze nejvyšší výhra na výherní linii.

Ani zde nechybí Volatility Level neboli odchylka od průměru. Ta určuje to, jak často a jak vysoké výhry můžete získat při hraní hry. Kromě míry výplaty určuje také míru rizika. Malá volatilita znamená menší výhry častěji, a naopak vysoká volatilita větší výhry méně často. Volatility Level je režim, který si může každý hráč nastavit, přičemž volba režimu volatility nemá vliv na výherní podíl.

 

MAGIC FRUITS 81

Rozpoutejte ovocné šílenství a vytočte si pořádně šťavnaté výhry s Magic Fruits 81! Hra má 4 válce, 3 řady a 7 nebo 81 výherních linií. Obsahuje 8 základních symbolů a symbol WILD. Všechny výhry se vyplácejí za kombinace stejných symbolů na každé ze 7 výherních řad. Symbol WILD na jakékoli pozici mění 7 výherních řad na 81 v aktuální hře a nahrazuje jakýkoli jiný symbol.

 

MAGIC FRUITS 27

Magic Fruits 27 je hra se 3 válci, 3 řadami a 27 pevnými výherními liniemi. Hra má 13 běžných symbolů a symbol WILD. Symbol WILD nahrazuje všechny ostatní symboly. Všechny výhry jsou vypláceny za kombinace stejného symbolu na aktivní výherní linii zleva doprava na sousedních válcích podle výplatní tabulky. Vyplacena je pouze nejvyšší výhra na výherní linii.

Speciální funkcí je zde Wall Bonus – V případě získání 9 stejných symbolů na hracím poli se výhry ztrojnásobí. Symboly WILD mohou být součástí kombinace.

 

MAGIC TARGET DELUXE

Magic Target Deluxe je hra se 5 válci, 3 řadami a 20 pevnými výherními liniemi. Hra má 8 běžných symbolů, symbol WILD, symbol SCATTER a symbol MULTIPLIER. Všechny výhry jsou vypláceny za kombinace stejného symbolu na aktivní výherní linii zleva doprava na sousedních válcích podle výplatní tabulky, kromě symbolů SCATTER a MULTIPLIER. Vyplacena je pouze nejvyšší výhra na výherní linii a výhra za symboly SCATTER.

Tato hra má hned několik speciálních funkcí:

SYMBOL WILD (Joker)Symbol WILD nahrazuje jakýkoli jiný symbol kromě symbolů SCATTER a MULTIPLIER

SYMBOL SCATTER (Bomba) 3 symboly SCATTER rozmístěné kdekoliv na válcích vyplácejí výhru podle výplatní tabulky 3, 4, 5 symbolů SCATTER začínajících od prvního válce, spouští bonusovou hru Free Spins s 10 volnými točeními. 

SYMBOL MULTIPLIER (Kanón)Při každém zobrazení symbolu MULTIPLIER na středním válci počas bonusové hry Free Spins se výhry zdvojnásobí.

 

MYSTERY JACK DELUXE

Mystery Jack Deluxe je hra se 3 válci, 3 řadami a 27 pevnými výherními liniemi. Hra má 13 běžných symbolů, symbol WILD, symbol MYSTERY a symbol FREE GAMES.Všechny výhry jsou vypláceny za kombinace stejného symbolu na aktivní výherní linii zleva doprava na sousedních válcích podle výplatní tabulky, kromě symbolů MYSTERY a FREE GAMES. Vyplacena je pouze nejvyšší výhra na výherní linii.

 

SIZZLING 777 DELUXE

Sizzling 777 Deluxe hra s 5 válci, 3 řadami a 20 pevnými výherními liniemi. Hra má 7 běžných symbolů a symbol Scatter. Všechny výhry jsou vypláceny za stejné kombinace symbolů na aktivní výherní linii zleva doprava na sousedních válcích, s výjimkou Scatter symbolu. Obdržením alespoň 3 symbolů Scatter kdekoli na válcích se vyplatí výhra. Vyplácí se pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Výhry z různých výherních linií a kombinace Scatter se sčítají.

 

SUPER HOT

Super Hot je hra se 3 válci, 3 řadami a 5 pevnými výherními liniemi. Hra má 8 běžných symbolů. Všechny výhry jsou vypláceny za kombinace stejného symbolu na aktivní výherní linii zleva doprava na sousedních válcích. Vyplacena je pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Plné pole (3×3) stejných symbolů (srdce, piky, kříže, kára) získává 2-násobek výhry.

 

FENIX PLAY DELUXE

Jste připraveni na pořádně žhavé výhry, které vám přinese zlatý pták fenix?! Fenix Play Deluxe je hra se 3 válci, 3 řadami a 5 pevnými výherními liniemi. Hra má 9 běžných symbolů. Všechny výhry jsou vypláceny za kombinace stejného symbolu na aktivní výherní linii zleva doprava na sousedních válcích podle výplatní tabulky. Vyplácí se pouze nejvyšší kombinace na výherní linii.

 

GOLD ROULETTE

Naši herní nabídku rozšiřujeme také o další ruletu!

Hra Gold Roulette je ruleta, která používá standardní pravidla rulety a obsahuje „Race Track“. Kolo rulety má 37 polí očíslovaných od 0 do 36. Cílem hry je uhodnout číslo, na kterém kulička dopadne poté, co se kolo rulety přestane točit. Pole s čísly na dodatečném rozložení, nazývaném také „Race Track“, jsou umístěny ve stejném pořadí jako pole na ruletě. Toto rozložení umožňuje rychlé sázení na skupinu čísel, která jsou na kole blízko sebe.

 

 

Pravidla a podmínky akce Double Bonus:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče online casina 69GAMES.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze 10. 07. 2024 od 13:00:00 do 23:59:00.
  • Hráči mohou získat 25 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 10. 07. 2024 aktivují Double Bonus – 25 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 250 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 250 Kč) na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Hráči mohou získat 75 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 10. 07. 2024 aktivují Double Bonus – 75 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 750 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 750 Kč) na novinkách: 9 COINS™, BLACK HAWK DELUXE, MAGIC FRUITS 81, MAGIC FRUITS 27, MAGIC TARGET DELUXE, MYSTERY JACK DELUXE, SIZZLING 777 DELUXE, SUPER HOT, FENIX PLAY DELUXE
  • Na splnění podmínek má hráč 6 hodin od aktivace bonusu.
  • Vklady provedené bankovním převodem se mohou na hráčském účtu objevit v různém čase, a to v návaznosti na všeobecných obchodních podmínkách konkrétní banky. Pořadatel akce 69GAMES a.s. proto nenese zodpovědnost za dobu, za kterou bude na hráčský účet připsán vklad provedený právě bankovním převodem.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do 10. 07. 2024 23:59:00.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč..
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet nebo je vybrat.
  • Každý hráč se může této akce, probíhající 10. 07. 2024, zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.