Poslední výhry

 všechny příspěvky

Další nové hry

I tento týden tu pro vás máme 5 nových her a 100 freespinů k tomu!

 

Jak freespiny získáte?

Stačí během 19. 06. 2024 splnit následující podmínky akce a celkem 100 FS je vašich:

A co za novinky spouštíme? Pojďme si je představit:

BOX OF FRUITS

Tato pětiválcová slotovka je z dílny Tech4Bet a nabízí celkem 25 výherních linií. Jak už název napovídá, jedná se o ovocnou hru, která je doplněna karetními symboly se speciálními funkcemi.

Bonusová točky zdarma (freespiny): V případě 3 symbolů Hvězda (Scatter) obdrží hráč Freespins dle výherní tabulky. Během Freespins nelze obdržet další Freespins. Během Freespins se na válcích se objevuje symbol Expand Wild.

Symbol Krabice na linii dává mystery výhru v intervalu dle výherní tabulky.

Symbol Wild doplňuje jakýkoliv symbol kromě symbolu Scatter a vytváří výherní kombinaci.

Symbol Expand Wild doplňuje jakýkoliv symbol kromě symbolu Scatter a vytváří výherní kombinaci. Symbol Expand Wild se roztáhne na všechny sloty daného válce vždy, když může doplnit výherní kombinaci.

 

100 FRUIT CHAIN

100 výherních linií, 6 válců se 4 sloty na každém válci, ovoce a speciální výherní mince. To je ve zkratce 100 Fruit Chain od výrobce Tech4Bet. Kromě klasické ovocné slotovky, se můžete těšit na vymazlené speciální funkce, jako je právě ona zmíněná mince!

Symbol Mince (scatter) s různými hodnotami a to 1x, 2x, 5x, 10x, 25x nebo 50x sázka, náhodně dopadají na herní sloty. V případě, že symbol Mince (scatter) dopadne na neoznačený slot, tak jej označí. Když dopadne na označený, hráč vyhrává částku zobrazenou na minci. Zároveň vyhrává tuto částku za všechny označené sloty, které se s tímto slotem dotýkají alespoň jednou stranou. Částka se takto řetězově rozšíří na všechny dotýkající se sloty. Interakce hráče nemá vliv na výsledek této bonusové hry.

Nechybí ani symbol Wild, který nahrazuje jakýkoliv symbol kromě symbolu Mince (scatter) a symbolu Dollar (scatter). Symbol Wild se roztáhne na všechny sloty daného válce vždy, když může doplnit výherní kombinaci.

A Scatter  symbol, v podobě Dollaru, může přijít i mimo výherní linii.

 

STRAWBERRY CHERRY

Jahody, třešně a pořádná výhra – to zní jako ideální letní koktejl! Strawberry Cherry je tříválcová hra se třemi sloty na každém válci a 27 výherními liniemi. I tato slotovka je z dílny Tech4Bet.

Kromě symbolu Wild, který doplňuje jakýkoliv symbol (kromě symbolů Mystery),  rozhodně stojí za zmínku právě symbol Mystery. Tři symboly Mystery dávají totiž výhru 5-500 x násobek sázky! A to už opravdu stojí za pořádnou točku.

 

BIG 5

S touto slotovkou vás čeká pořádný safary zážitek! Big 5 je pětiválcová hra z dílny Tech4Bet a má pro vás celkem 40 výherních linií, divoké šelmy i freespiny.

Kromě exotických zvířat, vás během hry může zaskočit i symbol Shamana. Počet padlých symbolů SHAMAN v jedné hře kdekoliv na válcích udává počet volných otočení zdarma FREESPINS, které hráč získává. Výhry se řídí podle výherní tabulky pro sázku, ve které byly volné otočky získány.

Ani tady ovšem nechybí symbol WILD, který již tradičně nahrazuje všechny symboly, vyjma symbolu Shaman.

 

81 PANTHER

81 Panther je čtyřválcová hra se třemí sloty na každém válci od dodavatele Tech4Bet. Nabízí 81 výherních linií a kromě ovocných a karetních symbolů, se můžete těšit na spicy panthera!

Symbol Panther (wild) doplňuje jakýkoliv symbol. Ve chvíli, kdy symbol Panther (wild) dopadne na nevýherní otočce, zafixuje se na své pozici i pro následnou otočku.

 

 

Pravidla a podmínky akce Double Bonus:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče online casina 69GAMES.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze 19. 06. 2024 od 00:00:00 do 23:59:00.
  • Hráči mohou získat 25 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 19. 06. 2024 aktivují Double Bonus – 25 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 250 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 250 Kč) na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Hráči mohou získat 75 freespinů (zatočení zdarma) na hře BIG 5 pouze pokud si během 19. 06. 2024 aktivují Double Bonus – 75 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 750 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 750 Kč) na novinkách: BOX OF FRUITS, 100 FRUIT CHAIN, STRAWBERRY CHERRY, BIG 5, 81 PANTHER.
  • Na splnění podmínek má hráč 6 hodin od aktivace bonusu.
  • Vklady provedené bankovním převodem se mohou na hráčském účtu objevit v různém čase, a to v návaznosti na všeobecných obchodních podmínkách konkrétní banky. Pořadatel akce 69GAMES a.s. proto nenese zodpovědnost za dobu, za kterou bude na hráčský účet připsán vklad provedený právě bankovním převodem.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do 19. 06. 2024 23:59:00.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč..
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet nebo je vybrat.
  • Každý hráč se může akce probíhající 19. 06. 2024 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.