Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové hry a 100 FS

Máme tu pro vás 5 nových her a 100 Freespinů k tomu!

 

Jak freespiny získáte?

Stačí během středy 12. 06. 2024 splnit následující podmínky akce a celkem 100 FS je vašich:

A co za novinky spouštíme? Pojďme si je představit:

GOOOOOAL

Nasaďte rukavice a pojďte si chytit Freespiny a pořádnou výhru k tomu! Tuto herní pecku z dílny Tech4Bet ocení každý fotbalový fanoušek. Jedná se o petiválcovku se 4 sloty na každém válci. Výherních linií je 40 a již tradičně jsou všechny výherní kombinace platné zleva doprava.

Ani u této slotovky nechybí speciální funkce. Symbol – Míč (Wild): nahrazuje všechny symboly vyjma symbolu Stadión (Scatter) a vytváří výherní kombinaci. HOOK UP: Pokud je po dopadu otočky na prvním válci na všech pozicích právě jeden symbol, pak se tento symbol objeví na všech horizontálních pozicích mezi prvním válcem a tímto symbolem nebo symbolem Míč (Wild). Stadión (Scatter): 3 obdržené symboly Stadión (Scatter) na alespoň 3 válcích spouští 5 volných otoček zdarma Freespins. Během Freespins je na celém prvním válci vždy symbol Míč (Wild) a je tedy aktivována Feature – HOOK UP ve zbytku hracího pole.

Pojďte to pořádně roztočit, ať u své výhry můžete z plných plic zakřičet: GOOOOOAL!

 

SUNNY WILD

Léto je tady a s ním přichází i sluncem zalité výhry! Roztočte to na slunečné petiválcovce se 3 sloty na každém válci od Tech4Bet, která nabízí 10 výherních linií. Všechny výherní kombinace jsou platné zleva doprava a 3 nebo více symbolů SCATTER dává výhru i mimo výherní linii.

Nechybí symboly Wild ani Scatter, kterých je v této hře opravdu požehnaně! Pojďme si přiblížit vlastnosti těchto speciálních symbolů. Slunce (Wild): Roztahovací symbol Slunce (wild) doplňuje jakýkoliv symbol kromě symbolů scatter. Podkova (Scatter): symbol může být obdržen jen na 1,3,5 válci. Dollar (Scatter): může přijít i mimo výherní linii.

 

81 WINE WIN

Za zelenými vinicemi a šťavnatými bobulemi nutně nemusíte na Moravu. Stačí to roztočit s 81 Wine Win od Tech4Bet. Tato vinařská slotovka se řadí mezi čtyřválcové hry se třemi sloty na každém válci a jak číslo v názvu napovídá, má celkem 81 výherních linií.

Kromě vína, koštýře a krásné vinařky, se můžete těšit na speciální funkce, jako je Vinice (Wild Symbol), který doplňuje jakýkoliv symbol kromě symbolů scatter. Také je tu Sklípek (Scatter Symbol): 2,3 nebo 4 symboly Sklípek (Scatter) aktivují bonusová otočení zdarma s garantovanou výhrou – WINSPINS. Počet bonusových otočení zdarma se řídí dle výherní tabulky. V průběhu daných bonusových otočení zdarma se výhry řídí dle výherní tabulky za sázku, v jaké byla bonusová otočení zdarma obdržena.

 

81 MULTI GOLD

Ovocná klasika, která prostě nikdy neomrzí. Představujeme vám 81 Multi Gold, čtyřválcovku se třemi sloty na každém válci a 81 výherními liniemi od Tech4Bet.

Jste fanoušky Freespinů? Pak vás tato hra rozhodně potěší! Za každý výherní symbol na výherní linii se hráči označí slot pod symbolem. V případě, že hráč takto označí všech 12 slotů, bude odměněn bonusem 10 Freespins.

A ani zde nechybí Symbol Wild, který automaticky doplňuje jakýkoliv symbol.

 

REPLAY

Další ovocná klasika se 3 válci a 3 sloty na každém z nich z dílny Tech4Bet. Výherní linie jsou jen 3, ale tuto skutečnost vyvažují speciální funkce této hry.

RESPINWIN: V případě libovolné výherní kombinace může náhodně přijít opětovná otočka RESPINWIN. V opětovné otočce přijde totožná výhra. Tato opětovná otočka se může opakovat až desetkrát. Feature je ukončena ve chvíli, kdy nenastane nová opětovná otočka, a hra se vrací do základní hry. Po desáté opětovné otočce je feature RESPINWIN ukončena a hra se vrací do základní hry.

MYSTERY (Scatter): Tři symboly scatter dávají výhru mystery 20-50 x násobek sázky. Mystery výhra se řídí pravidly feature RESPINWIN.

WILD (Wild): Symbol WILD doplňuje jakýkoliv symbol vyjma symbolu Mystery a vytváří výherní kombinaci.

 

 

Pravidla a podmínky akce Double Bonus:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče online casina 69GAMES.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze 12. 06. 2024 od 10:00:00 do 23:59:00.
  • Hráči mohou získat 25 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 12. 06. 2024 aktivují Double Bonus – 25 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 250 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 250 Kč) na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Hráči mohou získat 75 freespinů (zatočení zdarma) na hře 81 Multi Gold pouze pokud si během 12. 06. 2024 aktivují Double Bonus – 75 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 750 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 750 Kč) na novinkách: GOOOOOAL, SUNNY WILD, 81 WINE WIN, 81 MULTI GOLD, REPLAY.
  • Na splnění podmínek má hráč 6 hodin od aktivace bonusu.
  • Vklady provedené bankovním převodem se mohou na hráčském účtu objevit v různém čase, a to v návaznosti na všeobecných obchodních podmínkách konkrétní banky. Pořadatel akce 69GAMES a.s. proto nenese zodpovědnost za dobu, za kterou bude na hráčský účet připsán vklad provedený právě bankovním převodem.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do 12. 06. 2024 23:59:00.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč..
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet nebo je vybrat.
  • Každý hráč se může akce probíhající 12. 06. 2024 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.